torstai 29. syyskuuta 2011

OnePlayS - pelivuokraamo netissä

OnePlayS on koko EU:n alueella toimiva pelivuokraamo. Toimintaperiaate on sama kuin esim. Yhdysvalloissa suositulla Netflix-nettivideovuokraamolla. Asiakas valitsee pelit vuokraamon valikoimasta, ja pelit tupsahtavat ennemmin tai myöhemmin postiluukusta ilmaisen palautuskuoren kera.

Vuokraamo näyttää tarjoavan erilaisia maksuvaihtoehtoja. 4,99 eurolla kuukaudessa saa pitää yhtä peliä kerrallaan ja vaihtaa peliä kerran kuussa. 9,99 euron kuukausimaksulla pelejä saa pitää itsellään edelleen vain yhden kerrallaan, mutta pelejä saa vaihtaa niin usein kuin haluaa.

Yhtiö myös vakuuttaa, että asiakkuuden voi lopettaa koska tahansa ilman lisäkuluja.

Jos homma toimii, palvelu vaikuttaa minun silmääni varsin fiksulta.

Pelien ostaminen on jäätävän kallista, enkä itse enää pelaa niin paljoa, että satojen eurojen vuosi-investoinnit olisivat mielekkäitä.

Toisaalta, jos peliin törsää 50 euroa tai enemmän, olisi siitä "pakko" repiä irti viihdettä ainakin vuorokauden verran.

Joitakin uusista ja mauttomista hittipeleistä olisi kuitenkin mukava kokeilla, edes muutaman tunnin verran, ihan yleisestä mielenkiinnosta ja teknisen kehityksen seuraamiseksi.

Pikaisella silmäyksellä en tosin hoksannut kauanko kotiin toimitettua peliä saa itsellään hautoa ja kuinka nopeasti enemmän ja vähemmän kysytyt pelit luvataan toimittaa.

Palvelua pyörittävä firma on tanskalainen, ja osa nettisivustosta on kääntämättä englanniksi. Se ei ole omiaan luomaan luotettavaa kuvaa, mutta ei välttämättä tarkoita itse vuokrauspalvelun laadun ja vakauden osalta mitään.

Olisi mukava kuulla, jos jollakulla on kokemuksia palvelusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti